"Reeds 20 jaar de specialist in het bouwen en renoveren van voedingsbedrijven en pharmasector."

Service en onderhoud
 

Onze aanpak voor een succesvolle realisatie voor U, onze klant ...
 

 1. Analyse + Advies

  Tijdens een eerste gesprek worden uw wensen en noden in kaart gebracht.  We staan u bij met gespecialiseerd advies waarbij we kunnen bogen op onze jarenlange ervaring.

 2. Studie + Offerte

  De info uit vorige stappen wordt onderworpen aan een uitgebreide studie en resulteert in een uitgewerkt offertevoorstel.  Wij zoeken een oplossing binnen uw budget.

 3. Follow-up

  Tijdens de follow-up meeting bespreken we de laatste details.

 4. Uitvoeringsplan + Time-table

  Wanneer u met Isopanel in zee gaat concretiseren we alles in een gedetailleerd uitvoeringsplan met daaraan gekoppeld strikte uitvoeringstermijnen voor de diverse onderdelen van de realisatie.

 5. Uitvoering

  Het project wordt tijdens de volledige bouwfase minutieus opgevolgd door een projectingenieur.  Tussentijds worden met u de werken geëvalueerd.

 6. Oplevering

  Op de afgesproken einddatum wordt u een realisatie afgeleverd die u zal toelaten uw bedrijfsactiviteit met nog meer succes uit te voeren.

Isopanel heeft een klantentevredenheid van meer dan 95% en realiseert ieder jaar meer dan 70% van zijn nieuw zakencijfer bij bestaande klanten.

Isopanel staat garant voor de beste service, van prijsvraag tot montage en afwerking van uw project. 

Wij bouwen met isolerende en afwasbare sandwichpanelen, zelfdragende wanden en plafonds voorzien van hoekuitrondingen, aangepaste deuren, ramen en plinten. Op die manier realiseren wij volledig afgewerkte stockage- en verwerkingsruimten – al dan niet gekoeld – voor de voedingsindustrie. Van grote nieuwbouwwerken tot kleine interne verbouwingen steeds volgens de opgelegde normen voor voedingsbedrijven en andere sectoren.

Dienst na verkoop

Coming soon!